Om os

Delivery-card

Din emballage specialist

Hos Scandic Emballage er vi specialister i at rådgive om et bredt udsnit af emballageløsninger til små og store virksomheder. Vi analyserer verden omkring os, inspirerer til nye ideer og designer hurtigt innovative løsninger, der løbende fremtidssikrer emballagestrømmen fra ordre til levering. En stor efterspørgsel på emballage har ført til, at vi har etableret Scandic Emballage. Med en innovativ tankegang og et stærkt indkøbsfællesskab, kan vi levere alt i emballage.

Vi forsøger altid at være billigst, at have den hurtigste leveringstid, at yde den bedste kundeservice!

Delivery

Tallene taler for sig selv!

0 +
Kvalitetsprodukter
0 +
Tilfredse kunder
0 +
Produkt kategorier
5/5
I dag er klima- og miljøbeskyttelse en integreret del af vores daglige arbejde. Vi er bevidste om det ansvar vi har, og har taget rollen som lederne af miljørigtig emballage, for at kunne skabe forandring.
beard, face, man-1845166.jpg
Mikkel Skovlund
bæredygtige produkter

Bæredygtige produkter og materialer

Hold øje med vores grønne symbol, for at finde vores miljørigtige produkter i webshoppen! Dette symbol symboliserer at produktet lever op til vores definitioner på et miljørigtig produkt.

At tilbyde vores kunder et bæredygtigt produkt er vigtigt for både et miljø- og forretningsperspektiv. Vi baserer vores definition på vigtige aspekter som:

Indkøbskurv